HTML

Rock gyémántok

Kecskeméti TV

Nincs megjeleníthető elem

Kesport

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

a38 (1) ajánló (1) állásbörze (1) állat (1) amstel (14) anime (1) aranykerék (3) aranyos (1) autó (2) bajor vendégház (1) bakiparádé (2) ballagás (1) bemutatkozás (3) bernat (1) blackberry (1) bling (1) blog (7) blues (1) bóbis gyula (1) boksz (1) buli (17) club muffin (2) critical mass (1) csoki (3) cuki (2) dandy (9) dán kulturális intézet (1) deep city (1) deniz (1) djabe (1) dukai regina (1) dvd (1) electric ladyland (1) élmény (1) előadás (1) erdei (6) erdély (1) error party (1) extrém (2) ezüst patak (1) falmászás (1) farsang (1) fela kuti (1) fesztivál (1) film (6) film és médiatábor (1) flash (1) foci (1) főiskola (1) forgatás (3) főtér (2) fringe (9) galéria (1) galla miklós (1) gm49 (1) gokart (1) görény (2) gryllus dorka (2) guns (1) hallasdkecskemét (3) hasznos (1) hetizene (8) hét zenekara (1) hip hop (2) hold (1) house (2) hugh grant (1) humor (2) ideal sound (1) idoru (1) időtöltés (3) igazából apa (2) igazság (1) így készült (4) interjú (5) irodalom (2) iustitia (1) játék (2) jazz (1) joe bácsi (3) jótékonyság (1) józsa imre (2) káefté (1) kaland (1) kamarás iván (2) karaoke (1) kazetta (2) kecskemét (119) kecskeméti tavaszi fesztivál (9) kecskeméti televízió (5) kecskemét táncegyüttes (1) kefir (1) kefo (2) kép (9) képek (1) képzőművészet (1) kerékpár (2) kiállítás (1) kiállítások (2) kio (4) klip (3) kodály intézet (1) komolyzene (1) koncert (51) konzol (1) környezetvédelem (1) korona (1) kórus (1) közérdekű (1) kritika (2) kte (1) ktv (34) kulisszatitkok (6) la rosa negra (1) lestár péter (1) lmp (1) lola (3) machenarium (1) mad dolls (2) magyar (2) malom (1) manifesztó (1) mantra porno (1) március (1) mászás (1) megunt (1) metál (1) mini (1) mozgás (1) mozi (5) munka (1) művészet (2) nap kérdése (44) nap kérdése blog (26) nap zenekara (3) nemzet (1) népzene (1) nigéria (1) nktv (1) nova prospect (3) otthon (2) palacsintázó (1) pályázat (1) palya bea (1) párnacsata (1) pernahajder cambell (1) poén (3) polyák lilla (2) premier (3) programajánló (84) ps3 (1) punk (1) rajz (1) red rock pub (2) reggeli (1) retro (1) robot (1) rock (2) rockabilly (2) rockandroll (1) rockcsütörtök (3) rocky (1) roses (1) rudolf péter (2) sarah jessica parker (1) segítség (1) sepsiszentgyörgy (1) séta (1) simogatás (1) sp (3) sport (7) steve hackett (1) suli (3) szabadidő (27) szabó balázs (3) szabó balázs band (2) szabó sára (1) szerelem (1) színjátszás (4) szkander ob (1) szórakozás (46) szulák (1) találkozó (1) tánc (6) teka (3) tekken 6 (1) televízió (1) tequila retro club (1) tv (16) ünnep (1) vakok (1) valentin nap (1) varga boglárka (2) varga zsuzsa (1) vers (1) verseny (1) video (36) videótéka (1) vígjáték (1) világzene (1) will ferell (1) zene (84) zöldernyő (1) zsengemét (1) zup (1) ‘n (1) Még több címke

Twitter

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    2010.04.02. 08:24 Nap kérdése

    SP és Lola koncerten a Nap Kérdése blog stábja!

    Nagy nap volt a tegnapi nem csak a blog szerkesztőinek és kedvenc operatőrének (köszi Lilla), hanem kis városunknak is, ugyanis több századmagunkkal végre testközelből is megcsodálhattuk a jelenkori magyar popzenéjének két üstökösét, Justin Timberlake magyarországi reinkarnációját, SP-t, ill. a tündéri énekesnőt, Lolát. Sok fotó, és interjú mellé szöveg.

    Kicsi stábunk pár perces késéssel érkezett meg a Katona József Gimnáziumba, a lepakolást követően annyi időnk azért még volt, hogy a kulisszák mögött megismerkedjünk a Gold Dance Tánccsoport szemrevaló hölgytagjaival.

    Pár perc múlva a lányokat akció közben is megnézhettük, és ez szemernyivel se volt rosszabb élmény, sőt, titokban a teremben tartózkodó férfiak majdnem mindegyike egy kicsit szerelmes lett. (Tudjuk, mert megkérdeztük.)

    Mivel a teremben javarészt lányok tartózkodtak, így a szervezők nekik is kedveskedtek egy kicsit, hiszen a Gold Dance fiúcsapata is megmutatta magát.Ekkora már olyannyira felforrósodott a hangulat, hogy a kamerát és fényképezőgépet is pihentetni kellett, mert minden létező akkumulátorunk túlmelegedett. Pechünkre ekkor érkezett az este egyik szervezője, Si-sy, és a Szigiro Divatáru bemutatója, a vérnyomásunk az egekbe szaladt, és ez nem csak a szép ruháknak volt köszönhető,vele interjú is készült, na meg ezernyi kép eközben...A közönség már ekkor el volt ájulva, pedig az est java még hátravolt.  Aztán eljött a várva várt pillanat, színpadra lépett Lola.Lola elég fáradtnak látszott, de ahogy haladt a koncert, úgy lett egyre jobb a hangulat, és a nagyrészt iskolásokból álló közönség is felfogta, hogy nem a tanteremben van, és itt nyugodtan elengedheti magát. Lady Gaga és Kesha dalai felcsendültével még inkább feloldódott a közönség, de a saját számok mégis nagyobb sikert arattak.

     Feszes volt a program, nekünk annyi időnk maradt, hogy gyorsan találjunk egy alkalmas helyszínt az interjúra, belőjük a fényeket, és már ment is a móka. Szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy ha fél órát kapunk, azt is kihasználjuk az utolsó másodpercig. Mint házas emberek, mi természetesen nem ajánlottuk fel magunkat, de a szingli fiúknak elmondjuk, hogy a kisasszony jelenleg facér.

    Az este szervezője, Darányi Szilvia is mondott pár szót a kamerának, amely nem győzte venni.Közben óriási sikolyáradat mellett színpadra lépett SP, mi megpróbáltunk bejutni, de mivel egyrészt tilos volt kamerázni a fellépés alatt, másrészt bent ekkor már olyan klíma alakult ki, mint az esőerdőkben, harmadrészt pedig egy gombostűt sem lehetett leejteni, így inkább úgy döntöttünk várunk egy kicsit, amíg elül a roham. Az persze nem ült, így fotósunk életét kockáztatva beverekedte magát a rajongók közé és megörökítette a teljes átétélessel előadó SP-t.Ez egy titokzatos kép is lehetne, de nem az, csak sötét.Itt pedig egy fiú közelebbről is.  

    Itt meg még egy.
     

    A dedikálás után SP is megadta magát Mr. Ktv-nek és az ő mikrofonjának.
     

    Végül pedig mindannyian hazamentünk, de előtte még adtunk egy kicsit a metálnak és befaltunk néhány ingyen szendvicset.

     

    A rend kedvéért pedig egy nagyobb képgaléria!

    1 komment

    Címkék: zene video interjú nap kérdése kép szórakozás galéria koncert szabadidő kecskemét lola időtöltés sp ktv


    A bejegyzés trackback címe:

    https://napkerdese.blog.hu/api/trackback/id/tr611888637

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Elvisz02 2010.04.02. 14:54:27

    Soha nem gondoltam volna, hogy a Gudriczát valaha is látom, ahogyan autógrammot kér a Lolától:D:D:D:D
    süti beállítások módosítása